Today.ua

“Це законно?“: Тіна Кароль показала ранкові фото в ліжку

Українська співачка Тіна Кароль в черговий раз здивувала шанувальників відвертими знімками. На цей раз виконавиця зворушливих і романтичних пісень показала себе в ліжку ...

В Інстаграм Тіни Кароль з'явилася нова публікація. Пост співачки закликає дівчат з любов'ю ставитися до свого тіла. Тіна Кароль дбайливо ставиться до себе, тому вибирає бамбукову та шовкову постільну білизну.

"Якщо ти ставишся до свого тіла дбайливо, воно відповідає тобі взаємністю. Тому я вибираю постіль з натурального бамбука і шовку", - зізналася Тіна Кароль в соцмережі.

Примітно, що заклик виконавиці до шанувальників залишився майже непоміченим. А ось фотографії, якими Тіна Кароль супроводила своє звернення, вельми зацікавили публіку. На знімках суперблондинка українського шоу-бізнесу позує в піжамі і в довгій білій сорочці з квіткою кали в руках. Фото вийшли настільки гарними, що деякі фанати навіть поцікавилися, а чи точно це законно? ..

"??Це законно бути такою гарною ??", "Тіна, ти нас доб'єшся цією фотосесією", "Така сонячна фотосесія ?", "Яка милашка, спасибі за добрий ранок. Просто чарівна"

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль засвітила золотий перстень на безіменному пальці. Співачка зробила радісну і важливу заяву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ