Today.ua

“Цій жінці точно 36?“: Тіна Кароль в легінсах і топі похвалилася апетитними формами

Про нев'янучу красу Тіни Кароль говорять постійно. З віком вона тільки розкривається ще сильніше і стає прекрасним бутоном троянди. Це співачка в черговий раз довела фотографіями з нової фотосесії в підтримку власної колекції хусток.

Артистка опублікувала серію чудових фотографій, зроблених в рамках рекламної кампанії лімітованої колекції хусток бренду Dolya, дизайнером якої стала українська виконавиця.

У кадрі Тіна Кароль з'явилася в ультракоротенькому топі на тоненьких бретельках - тренд літнього сезону 2021, а також в чорних легінсах з розрізом спереду і тонкими зав'язками, що йдуть на талію. Образ підкреслив точену фігуру успішної артистки. Зірка в черговий раз довела, що може похвалитися чудовими формами. Впадає в очі пишний бюст співачки, її плоский живіт, вузька талія, стрункі ноги і оксамитова шкіра.

Наряд виконавиця завершила срібними сережками-кільцями і хусткою з власної колекції. У макіяжі Тіна Кароль зробила акцент на очах за допомогою котячих стрілок, а на губи нанесла нюдовий блиск.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль (@tina_karol)

Артистка на собі показала, як можна стильно носити хустки. Свої довгі рудуваті локони Тіна Кароль уложила в елегантну зачіску, залишивши попереду по два пасма, обрамляти обличчя. Фанати не змогли стримати свого захоплення, відзначаючи, що артистка зовсім не виглядає на свій вік.

"Чому така ідеальна?", "А цій жінці точно 36? 18 ж !!", "І чому хустинку потім побачила?", "Чому Тіна така шикарна", "Занадто гаряче", "Сильно красива", "Кароль, що за вогонь", "Фігура супер! Молодець! Трудяжка!", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше прокоментувала стосунки з Даном Баланом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ