Today.ua

“Цей хлопець як частина вас“: фанати не втрачають надії, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову будуть разом

"Холостячка" Ксенія Мішина і переможець шоу Олександр Еллерт зовсім недавно розійшлися, а шанувальники все ще не можуть в це повірити. Публіка вважає, що зірки знову вирішили пропіаритися на цій темі, і в кінцевому підсумку все одно будуть разом.

В особистому акаунті в Інстаграм українська актриса опублікувала фотографії з відкриття кінофестивалю в Одесі. На червоній доріжці зірка з'явилася в розкішній сукні від українського бренду Valery Kovalska.

"Друзі, моя перша червона доріжка Одеського міжнародного кінофестивалю! Ух, хвилююче, але все пройшло ідеально! Я хочу сказати, які у нас гарні, усміхнені і елегантні люди! Було справжньою насолодою провести цей вечір в такій приголомшливій атмосфері", - зазначила Ксенія Мішина .

На заході вона з'явилася не одна, а під руку з імпозантним чоловіком, який виявився її партнером по новому фільму. Артемій Єгоров дуже сподобався публіці, і деякі фанати навіть підкреслили, що актори дуже здорово виглядають разом. Але між ними нічого не може бути, тому що цей чарівний артист одружений.

На тлі цього справжні шанувальники пари Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта звернулися до артистки з надією, що вона знову зійдеться з гумористом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

"Де ж Еллерт? Досить вже бути в розлуці. Точка неповернення - це коли людина померла, а сварку будь-яку можна пережити. Можна подивитися по-іншому на ситуацію. Цей хлопець з родимкою на щоці, як частина вас. Повірте, іноді з боку видніше. Не ображайтеся на нас, глядачів. Ми дуже віримо, що ви ще народите йому дитину, яка буде вашим продовженням, а старший синок буде захисником", - зазначила одна дуже стурбована фанатка. "Дуже хотілося б бачити біля вас, Ксенія, Сашу Еллерта. Тримаю кулачки, щоб ви були разом", "Дуже красива, але хочеться бачити поруч Олександра. Моя віра сильна, люблю тебе і Сашу", - додали інші.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина в шкіряній сукні підкреслила струнку фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ