Today.ua

Євген Кошовий показав архівне відео з дружиною в день її 37-річчя

Євген Кошовий і Ксенія Кошова в шлюбі вже 14 років. Пара обзавелася двома дітьми, і дуже ніжно публічно відгукується один про одного. У день народження дружини український актор присвятив коханій зворушливу публікацію.

Зірка студії "Квартал 95" опублікував фотографію Ксенії, на якій вона постала з красивою голлівудською укладкою і в бузковому вбранні.

"Не хочу, щоб ти змінювалася. Мене все в тобі влаштовує. Я люблю в тобі все, ну практично. Є дрібниці, але без них не цікаво. Злітай. Лети. Літай. Радуйся життю. У нас прекрасні діти. Поруч завжди є справжні друзі. Ну і я, звичайно, я дуже сильно тебе люблю, моя гарна Ксенія Павлівна. Будь здорова. З днем народження ", - зазначив в публікації актор студії "Квартал 95".

Також Євген Кошовий опублікував архівне чорне-біле відео (гортай карусель), на якому Ксенія постала, напевно, в шкільному віці. Насправді артист скористався спеціальним додатком, щоб "оживити" архівне фото, завдяки якому дівчинка на знімку рухалася.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Евгеніі̆ Кошевоі̆ (@ evgenii.koshevoi)

Шанувальники прийшли в захват, вітаючи дружину актора, а також розчулившись від того, наскільки у пари ніжні і теплі відносини.

"Яка ж Ялта красуня", "Так чуттєво, Євген", "Так сердечно", "Такі слова потрібно говорити не тільки на день народження! Читала і захоплювалася ... а потім зрозуміла ... це до подарунку", "Як добре сказано", "На другому фото - копія Варвара", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, дружину Євгена Кошового запідозрили у вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ