Today.ua

“Євробачення-2021“: після першої репетиції шанси України на перемогу сильно збільшилися

У 2021 році "Євробачення" має пройти в більш-менш звичному порядку, враховуючи пандемію коронавірусу. Принаймні, артисти вже прибули в Роттердам, і щосили репетирують. Після того як група Go_A, яка представляє Україну на конкурсі, провела свою першу репетицію, її шанси на букмекерському сайті стрімко злетіли.

Українська група підготувала для конкурсу композицію Shum, яку виконає українською мовою. У неділю, 9 травня, солістка Катерина Павленко разом зі своїм колективом вийшла на сцену Rotterdam Ahoy, щоб вперше відрепетирувати номер на великій сцені.

Мабуть, виконання українських артистів справило враження, оскільки ставки букмекерів змінилися, і Україна з низів тут же піднялася на 10-у сходинку. У ролику, який з'явився на youtube-каналі Eurovision Song Contest, Катерина постала в чорному шкіряному топі і напівпрозорій спідниці, завершивши образ зеленою шубкою зі штучного хутра. Музиканти і підтанцьовка одягнені в чорно-білі костюми і прозорі плащі.

Станом на сьогодні, 11 травня, Україна в рейтингу опустилася на 11-й рядок. Слідом за нею йде Росія. Перше місце займає Мальта, а в трійці лідерів також Франція і Швейцарія. Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення-2021" повністю змінює правила в зв'язку з пандемією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ