Today.ua

Фаворитка “Холостяк“ Юлія Бельченко підкорила знімками у прозорій білизні

Фаворитка "Холостяк" Юлія Бельченко продовжує пожинати плоди після участі в романтичному проєкті. Аудиторія шанувальників дівчини, яка підкорила публіку, з'явившись на знайомстві з Михайлом Заливако в ростовому костюмі зайця, помітно зросла.

В особистому акаунті в Інстаграм учасниця "Холостяк-11" підіймає важливі теми і розповідає про своє життя. Досі вона отримує масу питань про те, пробачила б вона Мішу, якби він захотів до неї повернутися, чи вважає вона, що бізнесмен зробив правильний вибір, і чи страждає по герою. Юлія відповідає коротко, відзначаючи, що не шкодує про участь в проєкті, Заливако б назад не прийняла, оскільки він закоханий в Аню і у них все добре, а також вже не страждає, бо давно виплакалася.

"Коли вам подобається квітка, ви її зриваєте. Але якщо ви любите квітку, ви її поливаєте і доглядаєте за нею кожен день. Той, хто розуміє це, розуміє життя", - зазначила в публікації дівчина.

В особистому акаунті в Інстаграм дівчина на прізвисько "Зайка" опублікувала серію фотознімків, зроблених на одній з останніх фотосесій. У кадрі Юля постала в прозорій спідній білизні, прикрашеній живими квітами. Її волосся зібране в романтичну зачіску, яку також прикрашає квітка, а в макіяжі зроблений акцент на губах за допомогою червоної помади.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостячка 2021 (@julz_seven)

"Ти - наш ніжний квіточок і ми тебе любимо. І не дай бог, якийсь Містер Х образить тебе", "Вау, тут нема чого сказати! Ти - найпрекрасніша квітка, яка гідна найніжнішого звернення", "Неймовірна, яка ж ти красива, жіночна, ніжна", "Сексуальна шалено", "Яка незвичайна красуня. Без вульгарності", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако і Ганна Богдан сходили на романтичне побачення в Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ