Французький омлет з сиром та грибами можна подати не тільки на сніданок, це відмінна закуска навіть до святкового столу. Дана страва готується дуже швидко і просто.
Французький омлет з сиром і грибами
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 4 свіжі печериці
- 100 г твердого сиру
- 0,5 пучка свіжої зелені петрушки, кропу або кинзи
- Вершкове масло для смаження
- Сіль і мелений чорний перець за смаком.
Спосіб приготування:
Печериці дрібно наріжте і обсмажте у невеликій кількості соняшникової олії до легкої рум'яної скоринки. Посоліть і поперчіть за смаком. Яйця збийте вінчиком до однорідності, в пишну піну збивати не потрібно.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Поставте на плиту велику сковороду, розтопіть шматочок вершкового масла. Вилийте збиту яєчну масу і смажте на невеликому вогні до тих пір, поки низ омлету злегка зарум'яниться.
Викладіть гриби на середину яєчного коржа, посипте тертим сиром і рубаною зеленню. Коли сир почне плавитися, акуратно лопаткою накрийте начинку однією стороною омлету, а потім аналогічним чином подверніть другу сторону. Має вийти щось на кшталт рулету.
Смачного!
На десерт радимо приготувати дуже смачне домашнє морозиво з полуницею. Крім ягід знадобиться лише упаковка вершків 15% жирності і трохи крохмалю. Ласощі готуються просто і дуже швидко.