Today.ua

Фруктове морозиво за 5 хвилин: рецепт смачного низькокалорійного десерту

Що може бути краще в літню спеку, ніж легкий десерт? Не обов'язково бігти до магазину за порцією пломбіру. Фруктове морозиво можна приготувати самостійно із простих інгредієнтів. Знадобиться лише п'ять хвилин.

Простим та смачним рецептом поділилася фудблогер та дієтолог Алекс Міль на своїй сторінці у Instagram. Такі ласощі низькокалорійні і підійдуть тим, хто стежить за фігурою і сидить на дієті.

Складові:

Секрет дивовижного морозива - у правильній підготовці фруктів. Їх потрібно заздалегідь відправити у морозильну камеру. Замерзлі інгредієнти надішліть разом із молоком та медом чашу блендера. Збивайте, доки маса не стане однорідною.

Викладіть суміш у пластикові контейнери. Готово! Можете насолоджуватися приємним смаком відразу ж, або відправити в морозилку ще кілька годин.

Якщо планується подача для гостей, краще зробити морозиво в порційних ємностях та з дерев'яною паличкою – для зручності. Прикрасьте десерт шоколадним топінгом та подрібненими горіхами. Смачного!

Бажаєте скуштувати справжнього пломбіру, смак якого знайомий із дитинства? Доведеться трохи повозитися, але результат того вартий – рецепт такого морозива ми представили тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ