Today.ua

“Галицька та шотландська кров“: Ольга Фреймут показала рідкісне архівне фото доньки у день її 16-річчя

Ольга Фреймут 16 лютого 2008 року вперше стала мамою. Тоді на світ з'явилася малишка Злата. З батьком доньки, британцем Нілом Мітчеллом, українська ведуча розлучилася ще коли була вагітна. Сьогодні зірка вітає свою спадкоємницю із 16-річчям.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка шоу "Ревізор" поділилася рідкісною архівною фотографією з дочкою, на якій Златі близько 10 років.

"Злата, тобі 16! Мені завжди здавалося, що не я тебе виховувала, а ти мене. Ось так у нас з тобою все навпаки. Але ці роки - найщасливіші, найзухваліші, най... Роки, виконані на фортісімумі", - зазначила ведуча.

У підписі до публікації Ольга Фреймут зазначила, що не була найкращою матір'ю для своєї кровинки, тому що в той період була зайнята своєю кар'єрою і на дитину не вистачало толком часу. Артистка розповіла, що коли Златі було всього 5 років, всі захоплювалися, яка у неї доросла дівчинка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FreimutOlia (@freimutolia)

"Я тоді раділа таким коментарям, хоча, коли твою дитину називають "дорослою", є причина задуматися, а де ж її дитинство? А дитинство неможливе без мами, і не обов'язково для цього бути сиротою. Залишитися без дитинства можна, коли мама займається осяйною кар'єрою. Так, Злата, не все у моєму материнстві з тобою було хрестоматійним, - поскаржилася на свої вчинки як матері Ольга Фреймут. - У тобі галицька і шотландська кров, ти горда і незламна".

Нагадаємо, старша дочка Ольги Фреймут за два дні до свого 16-річчя захворіла на коронавірус: “За що мені це“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ