Today.ua

Гімнастика і клізми: стало відомо, де і як лікується Андрій Данилко

Деякий час тому стало відомо, що Андрій Данилко серйозно хворий. Проблеми почалися у нього багато років тому після участі в конкурсі "Євробачення". Хейт і активні гастролі вибили життєрадісного і наївного артиста з колії. Досі він поправляє своє здоров'я.

Зовсім недавно Юрій Нікітін розповів, чому погіршився стан здоров'я успішного артиста, відомого як Вєрка Сердючка. Допомагали виконавцю і українські, і закордонні лікарі. Відтоді як він більш-менш прийшов в норму, тепер Андрій Данилко поправляє здоров'я виключно на батьківщині.

Журналістам програми "Викриття" вдалося з'ясувати, що лікується артист в клінічному реабілітаційному санаторії "Жовтень" під Києвом в селищі Конча-Заспа. Цікаво те, що це місце не з нових, а побудовано ще за часів радянської влади. Тут немає ремонту, однак це не бентежить відомого українського виконавця Андрія Данилка. Найчастіше він приїжджає сюди після активних концертів і виступів. Тут він відчуває себе як вдома. Останній раз артист відпочивав тут рік тому. Він завжди зупиняється в номері 714, де навіть залишив свій тренажер.

"Кожен день масаж, квантова терапія, лікувальна гімнастика, клізмові процедури. Програма включає в себе дієту без білка і солі", - розповіла доктор санаторію.

Вартість п'ятиденного лікування в клініці "Жовтень" обходиться від 9 до 13,5 тисячі гривень. Приїжджаючи на лікування, Андрій Данилко строго слідує рекомендаціям лікарів. Тут він намагається лікувати свої циркадні ритми. Підіймається співак зазвичай близько 6 години ранку, а ось заснути вечорами йому важко. Тому артисту готують настоянки і седативні трав'яні збори, щоб допомогти нормалізувати сон.

Нагадаємо, Андрій Разін показав рідкісні архівні фото щасливого Андрія Данилко до хвороби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ