Today.ua

“Роки беруть своє“: нове фото сивого Сергія Притули активно обговорюють в Мережі

Сергій Притула поділився новою фотографією зі своїми шанувальниками, яка викликала бурхливий ажіотаж в соціальних мережах. 39-річний шоумен збентежив публіку сивим волоссям і бородою.

Відомий український ведучий опублікував нове фото в особистому акаунті в Інстаграм. Сергій Притула зробив Селфі навпроти водойми, на якій можна побачити лебедів.

"І ось, навіть, як би не хотів, все одно ходиш і наспівуєш:" лебеді, лебеді, лебеді кохання... "- зазначив в публікації зірка шоу "Хто зверху".

У кадрі Сергій Притула постав у футболці кольору хакі і чорній куртці-бомбері. Вся увага публіки була прикута до зовнішнього вигляду артиста: його бороді і волоссю з сивиною.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергіі̆ Притула (@siriy_ua)

"Дааа постарів ти друже ...", "Ну, тому що роки беруть своє", "Борідка посивіла", "Ого, яка сива борода. Але дуже личить", "Сергій, терміново поголитися", "Уже пора збрити цю сиву бороду і вуса, або пофарбуватися як Зібров", "Час летить, а ми його намагаємося наздогнати, і все ніяк не виходить ... Можливо і зовні постарів трохи, а в душі залишився все таким же 18-річним зірвиголовою. Сірий, ти кращий ... так тримати!" - пишуть в коментарях підписники зірки.

Український телеведучий і стендап-комік Сергій Притула відомий за такими успішним передачам, як "СуперІнтуїція", "Хто зверху" і "Пристрасті за Ревізором". У 2019 пішов у політику, як і багато українських артистів до нього. Став кандидатом в народні депутати від партії «Голос» на парламентських виборах два роки тому. У серпні 2020 року висунув свою кандидатуру на пост мера Києва, однак програв Кличку.

Нагадаємо, Сергій Притула після програшу в боротьбі за крісло мера готується до виборів в Раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ