Today.ua

Голлівудські локони: як повторити найпопулярнішу зачіску кінозірок

Голлівудські локони – зачіска, яку часто вибирають зірки шоу-бізнесу, серед яких найкрасивіші жінки світу. Стилісти розкрили секрети гламурного укладання, яке цілком можна повторити в домашніх умовах.

Голлівудські локони можна створити на волоссі середньої довжини і довгому. Така зачіска роками утримує першість як найефектніша і найжіночніша. Завиті локони, які обрамляють обличчя і кокетливо струмують по плечах, стали візитною карткою кінодів.

Звичайно, якщо є можливість, краще довіритися професійному стилісту в салоні краси, які створить на голові витвір мистецтва. Однак можна обійтися і без їхньої допомоги. Щоб повторити зачіску вдома, спочатку потрібно добре вимити голову шампунем та нанести на волосся маску.

Вимиті пасма слід добре просушити, а перед тим нанести засіб із термозахистом для укладання. Добре просушіть волосся біля коріння і по довжині, щоб досягти максимального об'єму.

Потім слід зробити бічний проділ - він виглядає найбільш виграшно. Однак за бажання можна просто розділити волосся на дві рівні частини.

Накручуйте локони на гарячу плойку або бігуді. Цікаво виглядає варіант, коли волосся у фронтальній зоні завите від обличчя.

Коли всі завитки будуть сформовані, потрібно обережно прочесати їх. Використовуйте гребінь із рідкими зубцями, щоб не пошкодити локони. Укладіть їх руками.

Щоб продовжити життя зачісці, потрібно використовувати лак з еластичною фіксацією та додатковим блиском. Так волосся виглядатиме більш доглянуто і збереже форму.

Нагадаємо, як підібрати ідеальну стрижку до форми обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ