Голубці з молодої капусти готувати дуже просто. Всього за півгодини ви зможете накрутити цілу каструлю соковитих і ароматних голубців. Така страва стане відмінною заміною екзотичним суші, якщо до вас прийшли гості.
Голубці з молодої капусти
Інгредієнти:
- 1 великий качан молодої капусти
- 2 стегна індички
- 0,5 склянки рису
- 2 цибулини
- 1 пучок свіжої зелені
- Сіль і приправи за смаком
Для соусу:
- 1,2 кг томатів
- 1 цибулина
- 2 моркви
- 1 болгарський перець
- 2 зубчики часнику
- 1 ч. л. сушеного базиліка
- Сіль і спеції за смаком
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Помідори очистіть від шкірки і наріжте кубиками, дрібно поріжте цибулю і перець, моркву натріть на тертці. Часник пропустіть через прес. У глибокій сковороді обсмажте на олії часник з цибулею, всипте моркву і перець. Через 10 хвилин додайте до овочів томати, тушкуйте 30 хвилин на слабкому вогні, в кінці всипте базилік.
Рис зваріть до напівготовності, змішайте з пропущеними через м'ясорубку м'ясом, цибулею і зеленню. Приправте за смаком сіллю і меленим перцем.
Качан капусти проваріть 5 хвилин в киплячій воді, розберіть на листя. Загорніть в кожен капустяний лист по 2 ст. л. рисово-м'ясного фаршу, укладіть у велику каструлю. Залийте голубці томатно-овочевим соусом, варіть 20-25 хвилин на слабкому вогні.
Смачного!
Приготуйте також найсмачнішу кабачкову ікру, яку також можна заготовити на зиму.