Голубці з гречкою виходять ароматними, смачними і корисними для здоров'я. Така вегетаріанська страва готується дуже швидко та просто, відмінно насичує і не перевантажує шлунково-кишковий тракт.
Гречані голубці з квасолею
Інгредієнти:
- 1 качан білокачанної капусти
- 2 цибулини
- 400 г квашеної капусти
- 2 банки білої консервованої квасолі
- 100 г гречаної крупи
- 1 пучок кропу і петрушки
- Сіль і червоний пекучий перець за смаком
Спосіб приготування:
Бланшируйте качан капусти, потім розберіть на листя. Цибулю дрібно поріжте і спассеруйте на олії до золотистої скоринки. Гречку відваріть в підсоленій воді до напівготовності.
У великій мисці змішайте злегка остиглу гречану кашу, смажену цибулю, квашену капусту. Додайте промиту консервовану квасолю, подрібнену зелень кропу і петрушки. Приправте фарш сіллю та спеціями за смаком.
Тушкуйте близько 40 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Подавайте голубці гарячими, посипавши меленим перцем чилі.
Смачного!
Приготуйте також хрусткі картопляні котлети з зеленим горошком. Відмінна вегетаріанська закуска в будь-який час доби.