Today.ua

Гора подарунків та гаджетів: Ірина Федишин показала, що подарувала дітям на День святого Миколая

Ірина Федишин та Віталій Човник приготували для своїх дітей на День святого Миколая чудовий сюрприз. Вони не лише порадували хлопчиків горою подарунків, а й повчальним листом.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська виконавиця опублікувала відеозапис, показавши як 10-річний Юра та 6-річний Олег вбігають у свою кімнату, де стоїть двоярусне ліжко, усипане подарунками.

"Святий Миколай не тільки приніс нам подарунки, а й залишив листа для хлопців. Усіх зі святом!" – зауважила щаслива матуся.

Серед гори подарунків можна було розглянути штатив для телефону зі спеціальним підсвічуванням, жуйки, цукерки, шоколадки, ягоди, іграшки, планшет та багато чого ще.

Лист, звичайно ж, написаний батьками, Ірина Федишин зачитала на камеру, розчулив своїх фанатів, які зізналися, що це була чудова ідея.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

"Дорогі Юрчик та Олежек, пише вам святий Миколай. Дуже вас люблю, ви хороші хлопчики, але треба прибирати в будинку, більше допомагати мамі в прибиранні. Юрчик, тобі треба більше читати, і тобі Олежек теж. Будьте уважними на уроках, слухайте маму і тата, нікого не обманюйте, нікого не ображайте. Знаю, що ви весь час молитеся, тому приніс вам такі подарунки", - йдеться у листі.

Нагадаємо, Ірина Федишин у мінісукні з пір'я привітала українців з Новим роком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ