Гарячі бутерброди з яйцем на сковороді: рецепт найсмачнішого та ситного сніданку для всієї родини

Автор: Шевченко Лилия

Найпростіша, смачна та ситна страва на сніданок – це, безумовно, гарячі бутерброди. Доповнити їх можна шинкою, м'ясом, сиром. Хрумка апетитна скоринка нікого не залишить байдужим. Готуються гарячі бутерброди на сковороді за лічені хвилини.

Гарячі бутерброди з яйцем на сковороді: рецепт найсмачнішого та ситного сніданку для всієї родини - today.ua

Гарячі бутерброди на сковороді

Інгредієнти:

  • 4 скибочки хліба
  • 8 скибочок шинки або ковбаси
  • 4 яйця
  • 0,3 ч. л. солі
  • 50 г твердого сиру
  • 1 ст. л. соняшникової олії

Спосіб приготування:

Хліб наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см, потім виріжте м'якуш, зберігши приблизно 1 см уздовж скоринки так, щоб вийшла "рамочка". Шинку поріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і розріжте навпіл. Гарячі бутерброди з яйцем на сковороді: рецепт найсмачнішого та ситного сніданку для всієї родини Яйця збийте віночком із сіллю. Розігрійте сковороду з олією на плиті, викладіть хлібні "рамочки" і м'якуш, обсмажуйте до рум'яного відтінку близько двох хвилин. Переверніть "рамки", покладіть у центр скибочки ковбаси. Обсмажуйте приблизно хвилину.

Популярні зараз

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Аналітики повідомили, як зміняться ціни на продукти харчування в Україні

У 2025 році 88% українських компаній планують збільшити зарплати працівникам

Виделкою придавіть хлібну "рамочку" до сковороди і влийте кілька ложок яєчної маси, готуйте кілька хвилин, щоб яйця злегка схопилися. Накрийте виїмки в скибочках хліба підсмаженим м'якушем, притисніть і готуйте ще приблизно 3 хвилини, до повної готовності яєць. Готові гарячі бутерброди перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром та прянощами. Відразу подавайте до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Пропонуємо також приготувати на обід для всієї родини ліниві голубці в духовці. Рецепт максимально простий, але результат вас приємно здивує, страва виходить дуже смачною та соковитою.

Головне