Today.ua

Гарячі бутерброди з яйцем на сковороді: рецепт найсмачнішого та ситного сніданку для всієї родини

Найпростіша, смачна та ситна страва на сніданок – це, безумовно, гарячі бутерброди. Доповнити їх можна шинкою, м'ясом, сиром. Хрумка апетитна скоринка нікого не залишить байдужим. Готуються гарячі бутерброди на сковороді за лічені хвилини.

Гарячі бутерброди на сковороді

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Хліб наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см, потім виріжте м'якуш, зберігши приблизно 1 см уздовж скоринки так, щоб вийшла "рамочка". Шинку поріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і розріжте навпіл. Яйця збийте віночком із сіллю. Розігрійте сковороду з олією на плиті, викладіть хлібні "рамочки" і м'якуш, обсмажуйте до рум'яного відтінку близько двох хвилин. Переверніть "рамки", покладіть у центр скибочки ковбаси. Обсмажуйте приблизно хвилину.

Виделкою придавіть хлібну "рамочку" до сковороди і влийте кілька ложок яєчної маси, готуйте кілька хвилин, щоб яйця злегка схопилися. Накрийте виїмки в скибочках хліба підсмаженим м'якушем, притисніть і готуйте ще приблизно 3 хвилини, до повної готовності яєць. Готові гарячі бутерброди перекладіть на тарілку, посипте тертим сиром та прянощами. Відразу подавайте до столу.

Смачного!

Пропонуємо також приготувати на обід для всієї родини ліниві голубці в духовці. Рецепт максимально простий, але результат вас приємно здивує, страва виходить дуже смачною та соковитою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ