Today.ua

“Грішники відповідатимуть перед Богом“: Ірина Федишин розкритикувала представників ЛГБТ

Ірина Федишин негативно висловилася щодо представників сексуальних меншин. Українська співачка заявила, що вони відповідатимуть за свої вчинки перед Богом.

Виконавиця хіта "Долоньки" не вирізняється толерантним ставленням до представників ЛГБТ-спільноти. Вона чесно заявила про це у розмові з журналісткою Аліною Доротюк. Ірина висловила впевненість, що геї та лесб'янки знищують свої душі.

Федишин входила до українського журі музичного конкурсу "Євробачення-2022", багато учасників якого пропагують свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Артистка запевнила, що спробувала абстрагуватися від їхньої позиції. При цьому вона не розділяє таких поглядів.

"Незважаючи на те, що ЛГБТ-спільнота – для мене це великий гріх, я це не розумію, я цих людей не засуджую, бо це їхнє життя, і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається... Ми всі будемо відповідати перед Богом. Я чітко знаю, що це важкий гріх, але кожен робить висновки, ми всі різні... Будь ласка, вам подобається руйнувати себе - руйнуйте... На "Євробаченні" ми бачимо багато таких учасників - це було для мене важко. Але я теж це абстрагувала", – наголосила співачка.

Уродженка Львова оскандалилася на "Євробаченні", поставивши нуль балів учаснику Ochman із Польщі. Звукорежисер Володимир Бебешко назвав Ірину Федишин дівчиною, з якої "ніколи не вийде село".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ