Today.ua

Губи, ніс, очі та підтяжки: Ірина Білик зізналася, що змінила у своїй зовнішності за допомогою пластики

Порівнюючи архівні та сучасні фотографії, складно уявити, що це та сама людина. Ірина Білик справді постаралася над своєю зовнішністю та приховувати той факт, що вона робила пластичну операцію, та й не одну, немає сенсу.

В інтерв'ю Маші Єфросініної для програми "Мій секрет" виконавиця зізналася, що вперше зважилася на операцію через "сумні очі", тобто навислі віки. Все почалося з того, що з віком Ірину Білик перестали ставити хедлайнером заходів та концертів, а ставили на початку. Це дуже засмучувало зірку, а після того, як на її "сумні" очі звернув увагу на той момент президент України Леонід Кучма, артистка вирішила щось із цим робити.

"Я плакала. Це підштовхнуло щось підправляти у зовнішності, - зізналася Ірина Білик. - Говорили, що в мене були такі очі, що "благають", так у мене завжди були такі очі, немов я плачу, трошки нависали. Це в мене від тата".

Також артистка наважилася зміну форми носа, маючи невелику горбинку. Як розповіла Ірина Білик, у її роді були грузини, і їй дісталася їхня відмінна риса.

"Мені здавалося, що цей ніс якось видно за кілометр. Я подумала, що треба якось зайнятися цим питанням. Якщо я секс-символ, я не буду з якимись заплаканими очима, і звичайно ніс. Попросила трохи прибрати горбинку, але я залишила трохи з того, що в мене було, грузинського", - зазначила співачка, відзначаючи, що краще б вона зробила носа рівним повністю.

Також Ірина Білик зізналася, що підколола губи, робила підтяжку обличчя та періодично коле ботокс.

Нагадаємо, 51-річна Ірина Білик у шкіряних штанах та на шпильці осідлала "залізного" коня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ