Today.ua

“Хоче бути солдатом“: Олена Зеленська розповіла про страшне рішення в її родині

Війна мала безпосередній вплив на сім'ю Олени та Володимира Зеленських. Крім того, що президент і перша леді за останні чотири місяці практично не бачилися, було переглянуто цінності та життєві пріоритети всіх членів сім'ї.

Наприклад, донька українського президента, яка до війни хотіла вступати до ВНЗ за кордоном, наразі твердо вирішила, що її місце в Україні. 16-річна Олександра планує подавати документи до навчальних закладів Києва. А ось син Володимира Зеленського та Олени Зеленської – 9-річний Кирило налаштований стати солдатом.

В інтерв'ю престижному виданню The Economist перша леді України зізналася, що стурбована рішенням сина. І сподівається на те, що коли спадкоємець підросте, ми житимемо у мирній та стабільній країні.

"Я дуже сподіваюся, що коли йому виповниться 18, у нас буде багато років життя у вільній та мирній країні. Наразі життя та Україна здаються далекими від цього. Найстрашніше, що він усім каже, що хоче бути солдатом", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, нові фото стильної першої леді Олени Зеленської підкорили шанувальників. Дружина українського президента у трендовому синьому костюмі та з стильною зачіскою знялася для престижного видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ