Today.ua

«Холостячка» 7 випуск: з ким з чоловіків попрощалася Мішина

Романтичне реаліті-шоу «Холостячка» наближається до логічного фіналу. На проекті залишилося лише троє претендентів на руку і серце головної героїні. З ким в 7 випуску телешоу вирішила попрощатися Ксенія Мішина і чому?

У сьомому випуску «Холостячки» Ксенія Мішина побувала в гостях у кожного з учасників. Дівчина змогла побачити, як облаштували своє холостяцьке життя чоловіки, не полінувалася відвідати найпотаємніші місця в їхній оселі, а потім зробила свої висновки. Однак рішення головної героїні приголомшило телеглядачів.

Всі шанувальники проекту були впевнені, що на цей раз Ксенія Мішина попрощається з Андрієм Рибаком, після зустрічі з яким з'ясувала, що його вдома чекає дівчина. Головна холостячка проекту вийшла з житла Рибака в сльозах, адже весь цей час він брехав і тій дівчині, і Ксенії. Однак, Мишина, ймовірно, заспокоївшись і все обдумавши, прийняла вельми несподіване рішення.

«Зізнаюся чесно, що складно повірити в відносини, які зародилися у брехні, і що вони мають якесь майбутнє. Я тобі дякую за все, що було між нами ... і за все, що буде», - сказала головна героїня реаліті, вручаючи троянду Андрію Рибаку.

А ось один з фаворитів проекту, багато шанувальників були впевнені, що цей цілеспрямований красавчик доб'ється перемоги, але, на жаль, не склалося ... Без троянди залишився Євген Ковтуненко. Своє рішення Ксенія Мішина пояснила тим, що їх спілкування можна назвати приятельським, але не романтичним. При цьому дівчина зазначила надзвичайне прагнення Євгена Ковтуненко до духовного розвитку, творчості, його цілеспрямованість у бізнесі.

Євген Ковтуненко зізнався, що зробив навіть більше, ніж міг, щоб домогтися розташування головної героїні проекту. Чоловік не зрозумів вибору, який зробила Ксенія Мішина, і дуже засмутився.

Хто вибув з проекту в шостому випуску проекту «Холостячка», і чому Ксенія Мішина зробила саме такий вибір, ми вам вже розповідали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ