Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина звернулася до фанатів після повернення до Еллерта

Особисте життя Ксенії Мішиної, яка стала головною героїнею першого сезону романтичного шоу "Холостячка", постійно перебувало під прицілом преси та численних фанатів. Як би не хотіла актриса і її обранець побудувати міцні відносини, їм постійно щось заважало.

Однак вчора з'явилися чутки про те, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом, що вони зійшлися через місяць після різкого розриву відносин на відпочинку в Криму. Актриса заінтригувала розкішним букетом квітів, а ведучий ніжно привітав кохану з річницею відносин.

Незабаром після цього "Холостячка" зробила публікацію в особистому акаунті в Інстаграм, супроводивши її новою фотографією. У кадрі зірка серіалу "Фортечна" постала в темно-коричневій сукні під шкіру і високих рукавичках. У публікації Ксенія Мішина зазначила, що їй дуже складно усвідомити те, що з нею зараз відбувається, що у неї з'явилися страхи, сумніви, не впевненість у собі і повна відсутність сил.

"І тоді є два варіанти: Перший - ти думаєш: я не зможу, дуже складно, а раптом ... і опускаєш руки. Другий - кажеш: ок, я готовий, йду в це хоч і зовсім не розумію, що робити і як з цим бути. Це як портал, який необхідно пройти, щоб вийти на новий етап, щоб отримати нового себе, нові знання, смисли - розширити свій діапазон мислення. І головне тут здатися і довіритися всьому, що з тобою відбувається", - зазначила артистка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

Шанувальники бурхливо відреагували на публікацію Ксенії Мішиної, обговорюючи роман актриси і гумориста. Фанати впевнені, що пара дійсно знову разом.

"Еллерт підписався на Ксю, щось намічається", "Знову щасливі очі", "Очі прям виблискують зсередини, напевно, це любов", "Позитивні, або негативні зміни в житті однаково викликають бурю емоцій. У багатьох людей страх до змін, навіть якщо вони ведуть до чогось хорошого", "Саша і Ксю - любов", - відреагували шанувальники.

Нагадаємо, "Холостячку" Ксенію Мішину після розставання з Олександром Еллертом помітили в компанії відомого актора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ