Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина розповіла, як схудла без дієт і тренувань

Головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася зі своїми шанувальниками тим, як вона доглядає за своєю фігурою, бореться із зайвими кіло, обхватами і целюлітом.

У минулому українська актриса розповідала, що перед відпусткою зі своїм бойфрендом, переможцем шоу "Холостячка", гумористом Олександром Еллертом, приводить тіло в порядок. Для цього зірка серіалу "Фортечна" заглянула в свій улюблений салон краси, де їй зробили антицелюлітне обгортання і найпопулярнішу на сьогоднішній час процедуру по боротьбі із зайвою вагою.

Нещодавно екс-"Холостячка" Ксенія Мішина вирішила повторити комплекс процедур по догляду за тілом.

"Ти лежиш і просто моментально обсяги зменшуються, - розповіла актриса. - Дівчата, ділюся результатом мого обгортання: мінус 1 сантиметр в талії і мінус по 0,5 сантиметрів на кожній ніжці. Суть цього обгортання в тому, що перед тим, як накладають на тебе гіпс, потрібно привести всі м'язи в тонус і якийсь час тримати. Потім там під гіпсом починають працювати всі креми антицелюлітні. Класне обгортання, класний миттєвий результат", - поділилася своїми враженнями екс-"Холостячка".

Підбиваючи підсумки обгортань, Ксенія Мішина зазначила, що їй сподобалися всі три, тим більше що результат був видний відразу після процедури. Також актриса додала, що на повних дівчат результат буде ще більш вражаючий, оскільки є над чим працювати.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, як виглядав Олександр Еллерт 15 років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ