Today.ua

“Холостячка“ Злата Огневич почала шукати любов: стартували зйомки другого сезону шоу

Ось і почалося те, чого так довго чекали прихильники - зйомки другого сезону шоу "Холостячка". Головна героїня - українська співачка Злата Огневич несказанно рада тому, що вона за крок від того, щоб знайти чоловіка своєї мрії.

Телеканал СТБ розпочав зйомки другого сезону кращого романтичного реаліті країни. Другий сезон проєкту "Холостячка" побачить світ вже цієї осені. У Мережі з'явилися перші кадри зі зйомок. На першій вечірці, де Злата Огневич познайомилася з претендентами на своє серце, вона постала в чарівному міні платті з фактурної спідницею, довгими рукавами і вирізом в зоні декольте. Наряд в кращому вигляді підкреслив гідності фігури відомої виконавиці.

Коментуючи першу зйомку, українська співачка зізналася, що вона перевершила всі її очікування. Чоловіки - претенденти на її серце, змогли її здивувати. Кожен з них підготувався, дізнався про неї щось цікаве, щоб зачепити і запам'ятатися. Судячи з усього, вже в першому епізоді на Злату Огневич чекають кілька незабутніх побачень: політ на гвинтокрилі, іпотерапія, концерт і купання в океані.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Телеканал СТБ (@stbua)

Також співачка відкрила невеликий секрет, зірка зізналася, що між нею і одним з учасників вже пробігла іскра.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огневич зізналася, на кого повинен бути схожий її обранець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ