Today.ua

“Холостячка“ Злата Огневич поділилася рецептом свого улюбленого корисного десерту

Злата Огневич готується до виходу нового сезону романтичного проєкту "Холостячка", в якому вона стала головною героїнею. Успішна артистка, красива жінка, струнка, розумна і талановита, проте їй все ніяк не вдається знайти любов.

До 35 років Злата Огневич пережила кілька невдалих романів, один з яких був особливо болючим, тому що артистка зустрічалася з аб'юзером. Тепер же вона готова познайомитися з претендентами на своє серце найрізноманітніших професій.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз успішна українська співачка поділилася рецептом корисного десерту, який допомагає їй позбутися спраги солодкого, але при цьому зберегти фігуру.

Сирні маффіни від Злати Огневич

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Вмішати всі інгредієнти і випікати в силіконовій формі 35 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Також нова "Холостячка" Злата Огневич похвалилася, чим вона перекушує між зйомками. Щоб вгамувати голод, виконавиця з'їла салат з броколі, базиліком, редискою мікрогрін, цибулею шалот, огірками, черрі, заправлений соком лайма, оливковою олією, сіллю і хмелі-сунелі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@ zlata.ognevich)

Виглядає артистка приголомшливо, про що не забувають їй нагадати шанувальники:

"Чому ви досі не знялися для чоловічого журналу з такою приголомшливою фігурою. За останній час ви дуже розкрилися, і це вам дуже личить", "Красуня", "Неповторна", "Яка ж ви красива", "Неймовірно сексуальна".

Нагадаємо, Ольга Сумська поділилася рецептом смачної осінньої лазаньї з кабачків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ