Today.ua

“Холостячка“ Злата Огневич виступила на підтримку MELOVIN після його камінг-ауту

Злата Огневич стала однією з перших знаменитостей, які підтримали українського співака MELOVIN, що заявив про свою нетрадиційну орієнтацію прямо під час шоу на Atlas Weekend. 24-річний виконавець наробив багато шуму, поцілувавши на сцені дівчину і хлопця одночасно, таким чином, заявивши про свою бісексуальність.

Все б нічого, але пізніше артист повідомив, що цю сцену навмисно не показали в прямому ефірі М1, а також відео з його поцілунком не випускають в YouTube. Артист, який представляв Україну на шоу Євробачення-2018, зазначив, що не хоче жити в країні, де йому не дають бути тим, ким він є.

На підтримку колеги виступила успішна українська співачка Злата Огневич, яка стала головною героїнею другого сезону шоу "Холостяка". В особистому акаунті в Інстаграм вона опублікувала спільні фото з MELOVIN і написала:

"Свобода бути собою - найбільша цінність! Я завжди за сміливість. Я за правду. У нас в країні немає жодного артиста, який був би такий відвертий зі своєю аудиторією, як ти! Люди це відчувають і люди це цінують! Вже бачу, скільки негативу виливається на тебе. Не слухай нікого. Твій шлях прекрасний і твої люди завжди залишаться з тобою! Люблю і безмежно поважаю MELOVIN".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@ zlata.ognevich)

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огневич показала стильний літній образ на тлі розкішних яхт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ