Today.ua

“Холостячку“ Злату Огневич спробує підкорити зірка Інстаграма

Сьогодні, 17 вересня, на телеканалі СТБ виходить другий сезон романтичного реаліті-шоу "Холостячка". Головною героїнею стала успішна українська співачка Злата Огневич, для якої організатори шоу підібрали кілька найбільш успішних чоловіків нашої країни.

Напередодні виходу першого епізоду, де почнеться знайомство артистки з претендентами на її серце, показали ще одного учасника, яким виявився успішний блогер. Ним став 31-річний Роман Свечкоренко - відомий психолог і блогер.

Близько 4 років чоловік займається психологією і вважає себе експертом в області жіночого щастя. У нього є дочка Мія, з якою він проводить весь свій вільний час, і публікує спільні фото в Інстаграм. На його мікроблог підписано майже мільйон фоловерів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Хол?стяк & Холостячка (@holostyakstb)

"Бути хорошим батьком - це проявляти любов до дитини через увагу. Заради дочки я перенесу або відміню будь-яку зустріч. Свою дитину я завжди ставлю в пріоритет", - зазначив новий претендент на серце "Холостячки" Злати Огневич.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Роман Свечкоренко? Псіхологія? (@svechkorenko)

Красунчик-психолог побудував досить успішну кар'єру. Він подорожує українськими містами, збирає повні зали, розробляє онлайн-курси і авторські майстер-класи. Своїми знаннями Свечкоренко активно ділиться і в акаунті в Інстаграм.

Роман впевнений, що участь в проєкті "Холостячка-2" стане для нього доленосним, адже, як і для Злати Огневич, для нього сім'я має величезне значення.

"У мене взагалі немає сумнівів, що зі Златою можна побудувати міцні відносини. Упевнений, у нас все вийде", - заявив чоловік.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Роман Свечкоренко? Псіхологія? (@svechkorenko)

Нагадаємо, в Мережі показали нового учасника "Холостячка-2" - бізнесмена з Лондона, який побореться за серце Злати Огневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ