Today.ua

“Холостяк-11“: Михайло Залівако здивував порушенням правил і незвичайними учасницями

В Україні стартувало популярне реаліті-шоу «Холостяк». Це вже 11 сезон, але організаторам все одно вдалося здивувати глядачів. У першому ж ефірі головний герой шоу Михайло Залівако порушив правила проєкту і не вигнав жодної дівчини. Також за серце красеня борються дуже цікаві претендентки, серед яких навіть колишня дружина екскерівника Офісу Президента України.

Героєм 11 сезону шоу «Холостяк» став харківський бізнесмен Михайло Залівако. У першому ж випуску красень порушив правила шоу. За традицією, учасник з 25 дівчат залишає тільки 15, які борються за його серце. Однак в будинок головний герой відправив всіх претенденток на своє серце.

Бізнесмен зазначив, що не хоче робити такий важливий вибір, грунтуючись тільки на першому враженні, адже в його житті вже були випадки, коли воно виявлялося помилковим.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Телеканал СТБ (@stbua)

Серед найколоритніших учасниць шоу колишня дружина Андрія Богдана, Ганна, студентка Бостонського коледжу Анна Салтикова, співачка і модель Розалі Номбре, бізнесвумен і мама 15-річної дівчинки Алла Резніченко, дизайнер Тетяна Шевцова і порноактриса Анастасія Распутіна.

Одна з учасниць в першому ж випуску настільки зачарувала Михайла, що він подарував дівчині перший поцілунок. На знайомство Анна Гузєєва приїхала з луком та стрілами, навчивши героя стріляти. Ще одна дівчина справила на Залівако враження, з'явившись на знайомстві в костюмі кролика. Нею виявилася контент-менеджер Юля Більченко.

Нагадаємо, стало відомо, що думають про нового героя Михайла Залівако шанувальниці шоу «Холостяк».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ