Today.ua

Холостяк 2021: Михайло Заливако пристрасно поцілував Юлію і відправив додому вісім красунь

Третій випуск головного романтичного шоу країни «Холостяк 2021» був переповнений несподіваними подіями. Палкий поцілунок, зростаюча конкуренція, вечірка, хитрощі дівчат звернути увагу Михайла Заливако на себе, побачення і сльози прощання ... На жаль, проект покинули відразу три дівчини, правда, одна з них за власним бажанням.

Дівчата влаштували квіткову вечірку на честь дня народження Анни, на яку запросили головного героя шоу. Михайло Заливако підніс іменинниці шикарний букет квітів і виявив бажання поспілкуватися з дівчиною тет-а-тет. До речі, на вечірку головний холостяк країни прийшов не один, а з Вікторією, яку запросив на побачення в минулому випуску.

Самою ініціативною в третьому випуску шоу «Холостяк 11» виявилася Аліса, вона написала записку Заливако, в якій запросила його на чашечку какао. Решта дівчат були вкрай засмучені таким вчинком однієї з учасниць і навіть вирішили влаштувати їй «темну» після вечірки.

Колишня порноактриса Настя прийняла рішення добровільно покинути проект, пояснивши це тим, що дівчата на проекті почали перетворюватися «в злісних відьом». На пропозицію Михайла Заливако переїхати в інший будинок Настя відповіла відмовою.

Коли вечірка завершилася, Михайло Заливако разом в Вікою вирушили на побачення в ресторан. Дівчина відверто розповіла про перипетії свого особистого життя і зізналася, що на проект прийшла за чимось новим.

На груповому побаченні Михайло з Христиною, Юлею та Олександрою відправився грати в теніс. Потім головний герой шоу запросив дівчат до ресторану.

Парне побачення з Олею і Танею запам'яталося глядачам несподіваною інтригою Заливако, який заявив про пошук афродизиаку. Виявилося, що Михайло говорив про морепродукти.

Першу троянду «холостяк» вручив Тані, в якій йому сподобалася відкритість. А ось з Олею Михайло вирішив попрощатися через її замкнутість і небажання відкриватися.

Другу троянду Заливако вручив Юлії після першого на проекті «Холостяк 2021» пристрасного поцілунку. Третю троянду Михайло віддав Розалі, оскільки був підкорений її щирістю. Ще одну троянду отримала Анна.

За результатами особистого спілкування з дівчатами Михайло Залівако попрощався в третьому випуску з багатьма дівчатами. Так, проект покинула «амбасадор леопарда» Христина, художниця Оля, Юлія (що покинула хлопця-АТОшника в самый  відповідальний момент), бізнесвумен Алла, блогер Надін, ювелір Аліса. За власним бажанням з «Холостяка 11» пішли Настя і Лола.

Нагадаємо, глядачі і шанувальники реаліті-шоу «Холостяк +2021» визначили, хто з дівчат стане переможницею проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ