Today.ua

“Холостяк“ Михайло Заливако подарував Лесі Нікітюк “троянду“: несподівані фото пари

"Холостяк" Михайло Заливако і Леся Нікітюк відмінно провели час разом, і заінтригували несподіваними спільними фото. Публіка почала підозрювати, що в новому випуску реаліті буде чотири учасниці, а не три.

Успішна українська ведуча, зірка шоу "Хто зверху" і "Орел і Решка" опублікувала в особистому акаунті в Інстаграм дві фотографії. У кадрі Леся Нікітюк постала разом з головним героєм 11-го сезону "Холостяк" Михайлом Заливако. На знімку зірка бере з рук красеня-чоловіка келих замість троянди. Під постом артистка залишила досить забавний підпис.

"Розочка від холостяка - це всього лише запрошення на побачення. Келих ігристого - це назавжди", - зазначила в публікації Леся Нікітюк.

Фотографії були зроблені в столичному гольф-клубі під час одного зі світських заходів. Реакція шанувальників на настільки несподівані фотографії була цілком виправдана. Підписники звернули увагу на те, що Михайло Заливако і Леся Нікітюк відмінно виглядають разом. Хтось припустив, що ведуча стане в фіналі четвертою учасницею.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

"Красива пара могла б бути", "Так йдете один одному", "Я бачу ти прийняла його троянду", "Леся Іванівна стає переможницею "Холостяка". Несподіваний поворот", "Підкорила холостяка з першого погляду", "Леся, може будете черговою "Холостячкою", "Може в фіналі було не три дівчини, а одна єдина - ти ??" - пишуть шанувальники ведучої.

Нагадаємо, новою "Холостячкою" стала Злата Огневич. Українська співачка нещодавно розповіла, у кого з чоловіків більше шансів завоювати її серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ