Today.ua

“Холостяк“ Нікіта Добринін і Даша Квіткова відзначають першу річницю весілля

"Холостяк" Нікіта Добринін і переможниця романтичного проєкту Даша Квіткова відзначають ситцеве весілля. 12 серпня 2020 року відбулося одруження однієї з найміцніших пар за всю історію існування реаліті-шоу.

Радіо- і телеведучий Нікіта Добринін і блогерша Даша Квіткова познайомилися на зйомках 9 сезону романтичного телепроєкту "Холостяк". Між молодими людьми пробігла іскра і вони насправді стали парою. Через майже два роки з початку відносин закохані зіграли весілля. Торжество було воістину шикарним, і проходило в місці з приголомшливим пейзажем. Наречена змінила два весільних вбрання і надихнула багатьох наречених.

Через одинадцять місяців після весілля Нікіта Добринін і Даша Квіткова стали батьками. На світ з'явився їхній первісток - син Лев.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Daria Kvitkova (@kvittkova)

"Рівно рік тому відбулося наше весілля, а завтра місяць нашому синові", - зазначила блогерша. "Сьогодні у нас річниця. Це був найкращий день минулого року", - підкреслив ведучий.

На їх одруженні були присутні багато українських знаменитостей, а також виступала група KAZKA. Закохані поділилися спогадами про цей день рік тому зі своїми фанатами, згадавши, як це було.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Daria Kvitkova (@kvittkova)

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Нікіти Добриніна показала фото в спідній білизні через місяць після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ