Today.ua

“Холостяк“ Нікіта Добринін і Даша Квіткова показали, як відсвяткували річницю весілля

"Холостяк" Нікіта Добринін і переможниця романтичного реаліті-шоу Даша Квіткова почали свої відносини під прицілом камер. Так само пройшло їх весілля, медовий місяць і народження дитини. Пара виставляє напоказ майже всі аспекти свого особистого життя після участі в проєкті.

12 серпня головний герой 9 сезону "Холостяк" і переможниця відзначили першу річницю.

"А сьогодні перший офіційний рік нашої сім'ї. Ви були свідками нашої зустрічі з перших хвилин. І спасибі, що до сих пір поруч", - підписав нову публікацію в Інстаграм Нікіта Добринін.

Ситцеве весілля закохані святкували в колі своїх рідних. З ранку екс-"Холостяк" зайнявся своїми звичними справами: провів час з дідусем, сходив в спортзал. Також він скористався подарунком, який йому вручила дружина на честь весілля - похід в клініку естетичної медицини. Після насичених зйомок Даша Квіткова подбала про коханого і подарувала йому сертифікат на масаж: "Люблю фахівців, коли просто від одного дотику ти вже вирубаєшся", - зазначив Нікіта. А ось Даша отримала в подарунок розкішний букет: "А вдома мене чекала 101 троянда". Дивно те, що дівчина в турботах про дитину і відновленні після пологів, просто забула про важливу дату: "Коротко про те, як я забула про сьогодні. До речі, я не пам'ятаю, який зараз місяць, не те, що день".

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Нікіти Добриніна показала фото в спідній білизні через місяць після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ