Today.ua

“Холостяк“ Нікіта Добринін розповів, як назвав сина

"Холостяк" Нікіта Добринін і його дружина Даша Квіткова 13 липня вперше стали батьками. Переможниця 9-го сезону романтичного шоу подарувала коханому сина, якого назвали дуже красивим і не рідкісним на сьогоднішній час ім'ям.

В особистих облікових записах в Інстаграм популярна парочка опублікувала нові фотографії з новонародженим малюком. Судячи з усього, сім'я ще знаходиться в приватному пологовому будинку в Києві, де за Дашею і дитиною пильно спостерігають лікарі. Екс-"Холостяк" найняв професійного фотографа, щоб він зробив гарні фото до, під час і після пологів.

У публікації новоспечені батьки розповіли, як же вони назвали свого довгоочікуваного малюка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від НИКИТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)

"Даша умножила нашу любов на х1000000. Проникаюся найсильнішою повагою до кожної жінки, яка пройшла цей непростий етап, пологи. Космічно радий нашому красеню. Лев. Ти наша сила, наше серце і щастя кожного дня. Особливо нова сила любові", - зазначив український радіо- і телеведучий Нікіта Добринін.

Говорячи про першу зустріч з сином екс-"Холостяк" не міг описати свої почуття, лише зазначивши, що це найщасливіший день у його житті.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Daria Kvitkova (@kvittkova)

"Коли побачив вперше сина, я не те, щоб плакав, я ридав від щастя. Це чудо! Якщо є люди, які сумніваються в чудеса, я точно можу сказати, що вони існують і відбуваються кожен день", - підкреслив радісний батько.

Нагадаємо, через три тижні після пологів молода дружина Віктора Павлика не витримала і втекла з тісної квартири в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ