Today.ua

“Добре, що приземлилися“: вагітна Осадча з Горбуновим на літаку потрапили в ураган

Українська телеведуча Катя Осадча разом з чоловіком потрапили в потужний ураган, коли перебували в літаку. Юрій Горбунов розповів подробиці пережитого.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов прилетіли до Львова. На щастя, літак встиг приземлитися, тому пасажирам довелося перечікувати бурю на борту повітряного судна.

Як розповів телеведучий, дощ з градом і шквальний вітер почалися буквально через хвилину після посадки літака в аеропорту Львова. Вагітна Катя Осадча з чоловіком сильно перехвилювались, про що докладно розповіли своїм шанувальникам в Інстаграм.

"Сидимо в літаку, приземлилися у Львові. Нас зараз сильно ковбасить, тому що на вулиці страшний ураган. Качає літак так, ніби ми їдемо в автобусі по якихось ямах. І це не смішно. Добре, що ми приземлилися. Пілотові - браво! " - розповів Юрій Горбунов.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

Схвильований провідний додав, що посадка літака була непростою, але, на щастя, пілоти зуміли продемонструвати чудеса професіоналізму.

Хвилювання Юрія Горбунова можна зрозуміти, адже до Львова він прилетів разом з вагітною дружиною. Катя Осадча готується подарувати чоловікові другої дитини.

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча зачарувала шанувальників красивим літнім убранням, який вже не може приховати помітно округлий животик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ