Хрусткі грінки з яйцем та помідором: п'ять секретів приготування ідеального сніданку

Автор: Леся Ловіцька

Запашні та ситні хрінки - чудовий варіант сніданку вихідного дня. Потрібно трохи часу та найдоступніші інгредієнти.

Хрусткі грінки з яйцем та помідором: п'ять секретів приготування ідеального сніданку - today.ua

Вам знадобиться свіжий батон, майонез, варені яйця, помідори та зелень для прикрашання. Розкриваємо секрети готування простої на перший погляд страви.

Насамперед вам потрібно підсмажити нарізаний хліб. Не можна використовувати для цього духовку – отримаєте сухарі. Друге: підсушити потрібно лише одну сторону грінки. І третє: краще не використовувати олію, щоб не додавати калорій. До того ж, поверхня шматочка хліба має вийти максимально жорсткою.

Далі чистимо часник і натираємо ним сторону грінки, що підрум'янилась. Потім змащуємо її майонезом - приблизно одну столову ложку. Це важливо, тому що навіть підсушений хліб швидко вбирає вологу. Це четвертий момент.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Пенсіонери зможуть купувати всі продукти за 80% ціни: що потрібно зробити

П'яте: здавалося б, можна додати часник у сам соус і не натирати його на хліб. Але перевірено: це зменшить смакові якості готової страви, тому краще не лінуватися.

Хрусткі грінки з яйцем та помідором: п'ять секретів приготування ідеального сніданку Відварені яйця натираємо через мілку терку на кожну грінку: білок разом із жовтком. Нарізаємо помідори і кладемо по 1-2 шматочки зверху.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Прикрасити можна будь-якою зеленню. Однак кучерява петрушка - оптимальний варіант.

Нагадаємо, який секретний інгредієнт покращить смак сирників.