Хрусткі кабачки з червоною смородиною на зиму: рецепт смачної вітамінної закуски

Автор: Шевченко Лилия

Мариновані кабачки з червоною смородиною виходять хрусткими і дуже смачними. Це відмінна вітамінна закуска до будь-якої страви в холодну пору року.

Хрусткі кабачки з червоною смородиною на зиму: рецепт смачної вітамінної закуски - today.ua

Кабачки з червоною смородиною на зиму

Інгредієнти:

  • 4 молодих кабачка
  • 200 г червоної смородини
  • 2 ч. л. солі
  • 2 ст. л. оцту 9%
  • 1 ч. л. гвоздики
  • 3-4 лаврових листки
  • 1 ч. л. чорного перцю горошком
  • 0,5 ч. л. запашного перцю горошком
  • 1 головка часнику

Спосіб приготування:

Кабачки наріжте кружальцями завтовшки 1 см. На дно банок розкладіть усі спеції і приправи заповніть до верху кружками кабачків. Залийте водою по плечики банки і влийте оцет. Хрусткі кабачки з червоною смородиною на зиму: рецепт смачної вітамінної закуски Поставте банки в каструлю, заповніть її до половини водою і поставте на середній вогонь. Після того, як вода в каструлі почне кипіти, зменшіть вогонь, стерилізуйте кабачки 20 хвилин.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

У Німеччині заявили, що допомога США для України може виявитися останньою

Розкладіть по банках червону смородину, кип'ятіть ще 5 хвилин. Закупорте банки за допомогою закаточного ключа. Після охолодження зберігайте мариновані кабачки з червоною смородиною в темному і прохолодному місці.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Дізнайтеся також, як за півгодини приготувати густу і ароматну томатну пасту на зиму. Рецепт домашньої заготовки знадобиться кожній господині.