Today.ua

Хрусткі кабачки з червоною смородиною на зиму: рецепт смачної вітамінної закуски

Мариновані кабачки з червоною смородиною виходять хрусткими і дуже смачними. Це відмінна вітамінна закуска до будь-якої страви в холодну пору року.

Кабачки з червоною смородиною на зиму

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Кабачки наріжте кружальцями завтовшки 1 см. На дно банок розкладіть усі спеції і приправи заповніть до верху кружками кабачків. Залийте водою по плечики банки і влийте оцет. Поставте банки в каструлю, заповніть її до половини водою і поставте на середній вогонь. Після того, як вода в каструлі почне кипіти, зменшіть вогонь, стерилізуйте кабачки 20 хвилин.

Розкладіть по банках червону смородину, кип'ятіть ще 5 хвилин. Закупорте банки за допомогою закаточного ключа. Після охолодження зберігайте мариновані кабачки з червоною смородиною в темному і прохолодному місці.

Смачного!

Дізнайтеся також, як за півгодини приготувати густу і ароматну томатну пасту на зиму. Рецепт домашньої заготовки знадобиться кожній господині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ