Today.ua

“Міс Польща“ у купальнику викликала фурор у Мережі

У 2022 році володаркою титулу "Міс Польща" стала красуня-блондинка, 25-річна Христина Соколовська. Найкрасивіша полька може похвалитися еталонною зовнішністю та модельними даними. Її фото в купальнику справили на фанатів незабутнє враження, адже її ідеальній фігурі можна лише позаздрити.

Королева краси багато знає про спорт та здорове тіло. Вона навчається в Академії фізичного виховання у Вроцлаві, а також веде заняття з фітнесу та розтяжки у місцевому спортивному клубі.

Христина Соколовська часто подорожує і обожнює теплі країни, де має шанс похвалитися своєю чудовою фігурою в купальнику. В акаунті найкрасивішої польки можна побачити багато знімків у бікіні.

"Я безперечно теплолюбна людина, тому повернутися в прохолодну Польщу досить складно. Сплю в двох товстих штанях, під пристойною пуховою ковдрою, і готуюся до зими - буде цікаво. Поки що мої думки в теплі, бо щоразу, заплющуючи очі, я повертаюся в теплі Філіппіни. Фото зроблено у спекотний день, і я стою в джакузі! Я так люблю тепло", - зазначила у публікації "Міс Польща".

Фанати захопилися її стрункими ногами, шкірою без вад, плоским животом і бархатистою шкірою. Нагадаємо, “Міс Німеччина 2022“ показала свою природну красу без макіяжу - сивина у волоссі та ластовиння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ