Today.ua

Ідеальне вбрання на весну: 52-річна Дженніфер Лопес прогулялася з нареченим у стильному образі

52-річна американська співачка Дженніфер Лопес зараз повністю поглинута своїми новими стосунками. Зірки намагаються проводити весь вільний час разом. Бен Аффлек супроводжує кохану на кожному кроці.

Зірки фільму "Джільї" потрапили до об'єктивів папараці 26 квітня в Лос-Анджелесі. Закохані прибули до танцювальної студії, де, зважаючи на все, репетирували щось разом. Можна припустити, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, які нещодавно оголосили про свої заручини, готують танець на весілля.

У Мережі з'явилися фото парочки, яка була задоволена. Для виходу у світ 52-річна Джей Ло обрала широкі синьо-сірі джинси, білі кеди на високій підошві та білу футболку з написом Coca Cola. Образ вона завершила сумочкою червоного кольору на коротких ручках, прибрала волосся у гладкий хвіст і одягла свої улюблені масивні сережки-кільця, які вже стали її візитною карткою.

Бен Аффлек виглядав чудово в джинсах кольору хакі, масивних кросівках та бордовій футболці з портретом Чарльза Діккенса. 49-річний актор допоміг коханій винести апаратуру із зали, сів за кермо та відвіз її додому.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Bennifer ? (@bennifer.id)

Наскільки відомо, майбутнє подружжя зараз активно шукає особняк, який міг би стати їх новою спільною домівкою. Ймовірно, саме там і пройде їхнє одруження.

Нагадаємо, 52-річна Дженніфер Лопес у червоній мінісукні засвітила стрункі ніжки, похвалившись своїм вбранням для дівич-вечора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ