Напевно складно знайти людину, яка б не любила млинці. Їх подають зі сметаною, джемом, медом і навіть загортають у них м'ясо та рибу. Проте не кожна господиня знає, що лише один секретний інгредієнт повністю змінить на краще консистенцію страви – млинці стануть ніжними та золотистими.
І цим секретним інгредієнтом є топлене вершкове масло. Скільки його потрібно покласти в десерт, і в якій послідовності читайте нижче в рецепті.
Складові:
- 500 мл молока
- 200 г борошна
- 3 ст. л. топленого вершкового масла
- 2 яйця
- 1 ст. л. цукру
- Дрібку солі
- 1 ч. л. розпушувача
Спосіб приготування:
Щоб млинці вийшли рум'яні, важливо продукти змішувати у певній послідовності.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Яйця змішуємо з цукром та сіллю. Перемішуємо і чекаємо поки цукор із сіллю розчинятися.
- Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані та додаємо до яєць.
- Потім додаємо молоко, борошно та розпушувач – перемішуємо вінчиком, розбиваючи всі грудки.
- Щоб страва вийшла ароматнішою, сковороду змащуємо вершковим маслом і смажимо млинці.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, ми розкрили рецепт вареної картоплі із секретним інгредієнтом. Що додати до страви для аромату та насиченого смаку?