Today.ua

Ідеальний сніданок: який секретний інгредієнт зробить млинці ніжними та золотистими

Напевно складно знайти людину, яка б не любила млинці. Їх подають зі сметаною, джемом, медом і навіть загортають у них м'ясо та рибу. Проте не кожна господиня знає, що лише один секретний інгредієнт повністю змінить на краще консистенцію страви – млинці стануть ніжними та золотистими.

І цим секретним інгредієнтом є топлене вершкове масло. Скільки його потрібно покласти в десерт, і в якій послідовності читайте нижче в рецепті.

Складові:

Спосіб приготування:

Щоб млинці вийшли рум'яні, важливо продукти змішувати у певній послідовності.

  1. Яйця змішуємо з цукром та сіллю. Перемішуємо і чекаємо поки цукор із сіллю розчинятися.
  2. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані та додаємо до яєць.
  3. Потім додаємо молоко, борошно та розпушувач – перемішуємо вінчиком, розбиваючи всі грудки.
  4. Щоб страва вийшла ароматнішою, сковороду змащуємо вершковим маслом і смажимо млинці.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, ми розкрили рецепт вареної картоплі із секретним інгредієнтом. Що додати до страви для аромату та насиченого смаку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ