Today.ua

Іноді можна: Настя Каменських порушила правила закоренілої ЗОЖніци

Настя Каменських на вихідних дозволила собі дуже нездорову їжу. Співачка показала фанатам блюдо, яким побалувала себе, не зважаючи на його калорійність.

Українська співачка Настя Каменських завзята ЗОЖніца, мотивуюча шанувальників підкорювати нові й нові вершини та завжди мати чудовий вигляд.

Довгий час Каменських боролася із зайвою вагою. В один період, ще коли існував дует «Потап і Настя», публіка думала, що зірка навіть вагітна.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Але з того часу, як артистка зав'язала стосунки з Олексієм Потапенко і почала сольну кар'єру, виглядає Настя Каменських чудово та активно стежить за зовнішнім виглядом.

Для шанувальників, що чули про те, що в раціоні співачки номером один є вівсянка на воді, було не звично побачити Настю з величезною піцою. В особистому мікроблозі зірка поділилася фотографією з ресторану, де вона, ймовірно, разом з чоловіком замовила шкідливе блюдо. У підписі до знімка вона написала англійською:

«Yea or nay Cheating day»

Що можна перевести, як:

«Бути чи не бути моменту, коли можна їсти все, що заманеться»

Більш того на фото Настя Каменських зображена без макіяжу. Шанувальники звернули увагу на рівний тон шкіри й відсутність недоліків. Мабуть, правильне харчування все ж робить свою справу, і артистка не страждає від висипань і почервонінь.

Нагадаємо, Потап розповів, як повідомив синові про розлучення і про відносини Андрія і Насті Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ