Today.ua

Ірина Білик присвятила новий кліп своїй покійній матері

Ірина Білик випустила нову пісню, а також зняла свій перший анімаційний кліп. Зірка зворушила до сліз шанувальників новою роботою, яку присвятила своій покійній матері.

Анна Яковлева померла минулого року. Сьогодні Ірина Білик випустила зворушливу композицію під назвою "Ангелів не обирають", а також зворушливий кліп на неї. Анімований ролик, який зняла режисер Олександра Богдан, зворушив величезну кількість фанатів виконавиці.

Співачка зізналася, що почула цю пісню рік тому, коли не стало її мами, і вирішила, що обов'язково запише її на честь всіх мам, яких вже немає поруч. Попри те, що композиція не форматна для радіо, Ірина Білик впевнена, що вона знайде відгук у серцях її слухачів.

"Я завжди співаю те, про що мовчить моє серце!" - зазначила виконавиця.

Також артистка розповіла, чому вона випустила анімаційний кліп. Річ у тому, що протягом року, коли Ірина Білик починала співати цю пісню, у неї по щоках котилися сльози. І тоді вона вирішила, що буде правильно на цю композицію зняти анімаційний мультиплікаційний фільм.

Фанати прийшли в захват після прослуховування синглу, а також перегляду музичного відео. Підписники зізналися, що робота зворушила їх до сліз.

"Дуже сильна і глибока пісня", "До сліз", "Спасибі за пісню дуже сумую за своєю мамою", "У Вас чудова світла мама. Не хочу писати слово "була". Ви дуже на неї схожі як зовнішністю, так і теплом і добротою!", "Цінуйте мам поки вони ще живі", "Щиро і до мурашок!" - пишуть фанати.

Нагадаємо, Ірина Білик розповіла про рідного брата, якого її сім'я приховувала багато років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ