Today.ua

Ірина Білик з афрокудрямі похвалилася несподіваною зачіскою

Ірина Білик все ще вміє дивувати. Артистка поділилася несподіваним знімком, на якому постала з новою зачіскою і в дуже яркому вбранні.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська співачка поділилася новим фото. У кадрі Ірина Білик постала в яскраво-зеленому костюмі, що складається з брюк кльош, футболки і піджака. Її образ завершили численні прикраси та жовті протисонцеві окуляри. Однак найбільше уваги привернула зачіска виконавиці - пишні афрокудрі.

"Їдемо з дівчатами на тусу. А ви, давно були на дівич-вечорі або парубочому?" - зазначила в публікації Ірина Білик.

Разом із зіркою зображені чотири дівчини, віком від 16 до 18 років, які одягнені не менш яскраво, ніж співачка. Розмістилися дівчата біля дуже цікавого авто - пухнастого кабріолета білого і рожевого відтінку. Цілком ймовірно, що їх образи і машина потрібні для зйомок нового кліпу Ірини Білик.

"Ооо, нічого собі", "Подружкам, піди, років по 18-20? Да уж хороші подружки", "Машина круть. Дівчача", "Машина вогонь, супер дівчата!", "Красиво", "Ой, яка машинка" , "Ви така класна і красива", - пишуть фоловери.

View this post on Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Разом з Іриною Білик в кадрі постала блогерша Леді Діана, яка завоювала популярність завдяки музичним кліпам і розважальним роликами на YouTube.

Нагадаємо, Ірина Білик показала нове фото зі своїм молодшим сином, який росте копією свого батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ