Today.ua

Ірина Білик зробила пластичну операцію на очах через Леоніда Кучму

Українська поп-діва Ірина Білик відверто розповіла про пластичні операції, які робила на обличчі. Зокрема, зірка українського шоу-бізнесу змінила форму верхньої повіки, щоб її очі не здавалися "сумними". Зважитися на операцію співачці допоміг екс-президент України Леонід Кучма.

Українська співачка Ірина Білик зізналася, що від природи у неї були "навислі очі", ця особливість надавала обличчю сумного виразу. Виконавиця вважала, що її очі виглядають так, як ніби вони постійно плачуть.

У бесіді з телеведучою Машею Єфросініною в спецвипуску проекту «Мій секрет» на СТБ Ірина Білик зазначила, що зустріч з тоді ще президентом України Леонідом Кучмою послужила поштовхом до прийняття рішення змінити розріз очей.

«У мене були благаючі очі, вони так нависали, як ніби я постійно плачу. Пам'ятаю, виступала в Палаці «Україна», де зустрілася з президентом Леонідом Кучмою. Ось він з усіма вітається, підходить до мене і каже «Ірина, а чого у вас такі сумні очі». І тоді я вирішила, що треба робити щось з очима, якщо вже і президент зауважив, що вони у мене сумні. Я вирішила їх трохи «розвеселити», - розповіла Ірина Білик.

Після того, як операція на очах пройшла успішно, співачка вже не могла зупинитися. Пізніше Ірина Білик змінила форму носа, який був схожий на грузинський.

«І ніс робила. У мене є грузинська кров і від Грузії у мене залишився ніс з горбинкою. Мені здавалося, що цей ніс видно за кілометр. І я попросила горбочок трохи прибрати. Але не повністю, тому що не хотіла, щоб люди побачили іншу жінку », - розповіла співачка в інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше Ірина Білик розповіла про рідного брата, якого її сім'я ховала від світу багато років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ