Today.ua

Ірина Білик тепло відгукнулася про дівчину старшого сина: “Це на все життя“

Ірина Білик розповіла в інтерв'ю про відносини старшого сина з дівчинкою. Співачка впевнена, що якщо її син закоханий, то це назавжди. Артистка з радістю проводить час з обраницею Гліба і навіть запрошує її на сімейні вечори.

Старший син Ірини Білик зростає дуже неформальним хлопчиком, носить довге волосся і вибирає хіпстерскі наряди. Як і його кохана дівчина, яка частенько змінює колір волосся і публікує досить відверті фотографії в особистому обліковому записі в Інстаграм.

З огляду на, що Ірина Білик як мама дуже мало була в житті старшого сина, вона приймає його таким, яким він є. І його неформальну обраницю також. Останнім часом співачка все частіше з'являється в компанії двох синів і дівчини Гліба, про яку вона дуже тепло відгукується.

В інтерв'ю під час зйомок «Музичної платформи» Ірина Білик розповіла, як відбулося знайомство з, можливо, майбутньою невісткою.

«Гліб сказав, що це його любов. А я просто думаю, що якщо мій син, який дуже схожий на мене, любить, то це на все життя», - зазначила артистка.

Попри те, що поки ще кохану сина Ірина Білик не називає «невісткою», вона відноситься до неї, як до своєї дитини:

«У мого сина є дівчина, а невістка буде тоді, коли вони вирішать одружитися. Кожен пам'ятає себе в 20 років. Нехай всі будуть щасливі. Зараз вони вільні і молоді. Мої діти!".

На минулих вихідних Ірина Білик разом з Глібом його дівчиною і молодшим сином Тебрізом приємно провели час у святковому містечку в Києві. Дівчина вразила шанувальників артистки синім волоссям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ