Today.ua

Ірина Федишин показала інтер'єр дитячої кімнати своїх синів

Ірина Федишин не тільки успішна артистка і співачка, але ще і мама двох школярів. Її сини живуть разом в кімнаті, яку зірка показала своїм підписникам.

В особистому акаунті в Інстаграм українська співачка опублікувала дві фотографії, на яких постала в кімнаті синів Юри і Олега. Своїм фанатам зірка вирішила показати обновку в спальні дітей - а саме новісіньке двоярусне ліжко.

"Щасливі діти, адже у них новеньке ліжко.Таке 2-х поверхове ліжко це не тільки мрія Юрчика та Олежика, але й моя дитяча мрія! Адже виглядає воно … тааак казково. Тому більшість свого часу ми зараз усі проводимо у дитячій кімнаті, насолоджуючись обновкою", - зазначила Ірина Федишин.

У дітей виконавиці в кімнаті є спортивний куточок - на фото можна побачити дитячу шведську стінку і канат. На стінах висять полиці з книгами і різними статуетками, фотографії та картина із зображенням зоряної сім'ї. Також в кадр потрапила мама кішка і корзинка з кошенятами - мабуть, в родині Ірини Федишин відбулося поповнення.

View this post on Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

"Дуже красива дитяча кімната. І яка ти красива щаслива, дітки дорослі і мама молода", "Це відмінне рішення для діток: весело і економія місця", "Дуже красива", "Вау, дуже красиве ліжко", "У кошенят теж нове ліжко. У вас дуже гарна сім'я, ви молодці", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Ірина Федишин в білосніжному костюмі сходила по гриби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ