Today.ua

Ірина Федишин у білому лижному костюмі активно проводить час з родиною в горах

Ірина Федишин разом із чоловіком та дітьми чудово проводить час у Карпатах. На день народження Віталія Човника зіркове сімейство вирушило насолоджуватися видом на засніжені гори та ліс, покататися на лижах та смачно поїсти.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Ірина Федишин поділилася зі своїми шанувальниками відеороликом, розповівши про те, що вона потрапила до Карпат абсолютно несподівано. Відпустку у горах вони не планували заздалегідь.

"Зимові канікули. Зовсім не плануючи, обставини склалися так, що я потрапила у Карпати. Дуже люблю кататися на лижах. А вам подобаються такі зимові розваги?" – зазначила у публікації Ірина Федишин.

Успішна українська співачка постала у кадрі у гарному білосніжному лижному костюмі, черевиках та шоломі для катання. У ролику чоловік Ірини Федишин зняв співачку під час їзди, продемонструвавши її спортивну вправність. Виконавиця чудово катається та впевнено почувається на лижах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Завтра, 7 січня, Ірина Федишин відзначає Різдво, а потім вирушає з концертним туром містами України.

"Будь-яка розвага, думаю, по-своєму дуже цікава і особлива. А вся ваша сім'я дуже круто катається на лижах. А сини, такі малесенькі долоньки, і так гарно вміють, молодці", "Дуже! Класний та активний відпочинок", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Ірина Федишин здивувала надто сміливим фото із чоловіком у день його народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ