В Іспанії готують дивно смачний, ароматний і ситний омлет з картоплею і гострим чилі. Гостроту страви можна регулювати на свій смак, а подавати її можна навіть на святковий стіл замість піци.
Іспанський омлет з картоплею і чилі
Інгредієнти:
- 7 яєць
- 2-3 зварених в шкірці картоплі
- 1 банка консервованої квасолі
- 1 цибулина
- 2 ст. л. оливкової олії
- 2 стебла селери
- 1 стручок перцю чилі
- Сіль і спеції за смаком
Спосіб приготування:
Варену і очищену картоплю наріжте кубиками, дрібно поріжте цибулю, перець чилі без насіння і селеру. Оливкову олія розігрійте на сковороді, обсмажте цибулю з селерою і чилі до золотистої скоринки.
Всипте в сковороду промиту квасолю і кубики картоплі, готуйте, помішуючи, кілька хвилин.
Готовий іспанський омлет перекладіть на тарілку, розріжте на порційні шматочки і відразу подавайте до столу.
Смачного!
Приготуйте також омлет з грибами і часником. Рецепт смачного страви дуже простий і швидкий.