Today.ua

Італійська карбонара за 15 хвилин: рецепт пасти, яка вийде не гірше, ніж у ресторані

Паста – чудове рішення для людей, які люблять смачно поїсти, як у ресторані, але не хочуть довго готувати. На приготування макаронів з куркою та вершковою підливою піде всього 15 хвилин.

Паста карбонара - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо сковороду з олією.
  2. Очищаємо часник, роздавлюємо його ножем та відправляємо у сковороду.
  3. Нарізаємо м'ясо на маленькі шматочки.
  4. Зі сковороди дістаємо часник, і відправляємо туди м'ясо і обсмажуємо до готовності.
  5. Додаємо вершки, солі до смаку і готуємо під кришкою кілька хвилин на повільному вогні.
  6. Паралельно відварюємо спагетті на кілька хвилин менше, ніж зазначено на упаковці.
  7. Яйця, трохи солі та пармезан перемішуємо в піалі.
  8. Зливаємо макарони, додаємо їх до м'яса і заливаємо яєчною сумішшю, перемішуємо і готуємо ще 2-3 хвилини до готовності яєць.
  9. Готову пасту можна присипати пармезаном та листочками базиліка.

Готово. Смачного.

Пропонуємо також спробувати приготувати сирники по-французьки без борошна та цукру – ідеальна страва на сніданок без шкоди для фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ